Партньори

Партньори

Община Кърджали

s orkestara smallob kj 2 smallob kj 4 small

Ob Kj 1 small

                    С предоставената за безвъзмездно ползване

за 10 години сграда на бивша детска градина, Община

  Кърджали активно подпомага реализирането на проект „Дом за стари хора“, официално открит на 15 юни 1999 г.
Като партньор и участник във финансирането на дейността, Община Кърджали продължи своите ангажименти за нов период от 10 години. Подсигури документално изграждането на „Хоспис Червен кръст“ и придвижи процедурата по финансиране на Дома за стари хора като делегирана от държавата дейност..

Холандски Червен Кръст

    DSCN3642 NRC smallВече 12 години продължават партньорските ни 54 malkoангажименти с Холандския Червен кръст,които започнаха с финансиране реконструкцията на сградата на Дом за стари хора и основната част от издръжката на дейносстта.

      Последвалите обмени на партньорски визити доведоха до финансиране реконструкцията на самостоятелно крило като Хоспис

      1 smallИскрена благодарност дължим на доброволците от DSC00236 Hol RC smallхоландските региони – Щихтс Вайдехебид, Брабант-Норд Ост и персонално на Маря ван Виген, Пиит ван Бул, Адриан Рьолинг, Карла Кранендонк ван ден Хьовел, Хари Клаасен.

Благодарим и на доброволците от клон Фурбург.DSCN32661 hospis smallIMG_9711DSCN5739 small
Picture 046 Maria small

 

 Кантон Берн – Швейцария

     С посредничеството на БЧК – Кърджали, Държавната канцелария на Кантон Берн – Швейцария дари лечебните заведения в града и областта с ортопедични легла, болнични шкафчета, медицинско оборудване, санитарни автомобили.

Пневматика – Серта

   Присъединяването на България към Европейския съюз разшири ареала на потенциалните ни партньори. Така, например в течение на една година ръководството на завода „Пневматика – Серта“ доставя безвъзмездно от Франция памперси, хигиенни материали и дрехи за нуждите на Хоспис Червен кръст и на Дома за стари хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine + 14 =